Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Deși copiii sunt mai robuști și mai sănătoși decât adulții, sunt totuși mai fragili, și necesitatea unui tratament medical de calitate, în cazul unei îmbolnăviri este mai mare.

Toate planurile de asigurare permit asigurarea copiilor ca și dependenți (co-asigurați), împreună cu un adult, dar sunt și planuri de asigurare care permit asigurarea copiilor în mod independent.

Planuri de asigurare ce permit asigurarea copiilor sub 18 ani, în mod independent

Întrebări frecvente

Copiii pot fi preluați în asigurare în mod independent incepand cu împlinirea varstei de 90 de zile (3 luni), cu excepția planurilor de asigurare BUPA Worldwide Health Options, caz în care copiii se pot asigura independent (fara un adult pe polita) după împlinirea varstei de 5 ani.
Majoritatea planurilor de asigurare ce oferă și acoperire de naștere și maternitate, permit asigurarea copiilor încă de la naștere dacă măcar unul din parinti era asigurat și avea activata acoperirea de maternitate. Cererea de preluare in asigurare trebuie trimisă in acest caz in primele 30 de zile de viață.
Nu există asigurări speciale pentru copii. Unii asiguratori, precum Bupa, AXA, IMG permit preluarea în planurile obișnuite de asigurare a copiilor și în mod independent, fără un adult sau părinte pe poliță, pe cand alții asigurători permit preluarea copiilor doar ca și co-asigurați.

Cere o oferta!