Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare medicala internationala copii bupa

Asigurarea medicală privată internațională pentru copii

Una dintre cele mai frecvente solicitări pe care le avem la IQ Med, în calitate de specialiști în asigurări medicale internaționale, este de a propune o asigurare de sănătate privată valabilă doar pentru copii. Deși copiii sunt mai robuști și mai sănătoși decât adulții, sunt totuși mai fragili, și necesitatea unui tratament medical de calitate, în cazul unei îmbolnăviri, este mai mare. 

Printre aspectele care fac ca asigurătorul BUPA Global să se deosebească de ceilalți asigurători este și faptul ca oferă protecție medicală internațională separat pentru copii, fără sa impună achiziția unei polițe pentru părinți.

Ce acoperă o asigurare internațională pentru copii?

Puteți alege cea mai populară versiune de asigurare de sănătate, cea pentru spitalizare și cancer, ce acoperă orice tratament in spital, iar tratamentul de cancer este acoperit integral. Investigațiile de tip RMN, CT (tomografie), PET sunt incluse, chiar fără internare. Pachete mai cuprinzătoare pot include și ambulatoriu (consultații, analize, fizioterapie etc – ce nu necesită internare) sau ambulatoriu + medicamente prescrise.  Suplimentar, se poate adăuga acoperire pentru evacuare medicală (transport către cel mai apropiat loc de tratament de calitate – centru de excelență, în cazul în care tratamentul nu se poate obține local).

Un copil nou născut ai cărui părinți nu erau asigurați poate fi înscris în planul de asigurare după împlinirea vârstei de 90 de zile.

Nou născutul care are cel putin un părinte cu beneficiul de maternitate activ poate fi asigurat chiar de la naștere, fără evaluare medicală. Acest lucru este posibil dacă asigurarea se încheie în primele 30 zile de la naștere.

Cât costă o asigurare internațională pentru copii? 

În funcție de serviciile dorite (doar spitalizare+cancer sau spitalizare+cancer și ambulatoriu, medicamente, evacuare medicală), dar și de nivelul de co-plată anuală (suma maximă ce trebuie achitată de asigurat într-un an de asigurare în care folosește polița) tariful pentru o asigurare internațională pentru copii Bupa Lifeline pornește de la 50 euro pe lună.

AXA Global și IMG (International Medical Group) sunt alți doi asigurători de top ce oferă posibilitatea încheierii unei polițe de asigurare pentru copii independent de părinți.

Sunt și planuri de asigurare care nu permit asigurarea copiilor în mod independent, dar au o ofertă foarte bună pentru polițele de familie.

Încheiați asigurarea de sănătate privată pentru copilul dumneavoastră înainte de apariția vreunei probleme medicale!