Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si a deciziei nr. 200/2015 emisa de Autoritatea Nationala de Supraceghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, brokerul de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL autorizat de catre AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA avand numarul RBK-787 in Registrul brokerilor de asigurare, in calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este ofertarea, negocierea, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru ofertare, negociere, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai societatilor de asigurare.

Operatorul foloseste servicii ale societatilor de curierat rapid pentru livrarea corespondentei catre dumneavoastra, scop îcare furnizeaza acestora date cu privire la adresa de livrare si numarul de telefon de contact convenit cu acceptul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la brokerul de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra sunt transferate prin intermediul platformelor BursaAsigurarilor.ro, iqmed.ro, priorimed.ro si AsigurariSanatate.ro pe serverele societatilor de asigurare in scopul prelucrarii lor in procesul de ofertare, incheiere contracte de asigurare si in scopul indeplinirii obligatiilor asumate prin contract.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-urile iqmed.ro, priorimed.ro si AsigurariSanatate.ro sunt destinate consumatorilor potentiali si/sau finali, asigurati si/sau potentiali asigurati care au calitatea de utilizatori ale acestor situri.

Utilizatorii site-urilor iqmed.ro, priorimed.ro si AsigurariSanatate.ro furnizeaza brokerului de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL informatii referitoare la date personale (nume/prenume, adresa, e-mail, numar telefon si nu numai) inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site.

Prin accesarea site-urilor iqmed.ro, priorimed.ro si AsigurariSanatate.ro si utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestora de catre brokerul de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL, utilizatorul implicit este de acord sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum se solicita in formularele on-line de completat.

Orice utilizator care acceseaza Site-urile iqmed.ro, priorimed.ro si AsigurariSanatate.ro si care ofera date cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe site, isi manifesta acordul in mod implicit de folosire a datelor cu caracter personal de catre brokerul de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL.

IQ MED Broker de Asigurare SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurãri.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In cazul in care un utilizator al site-urilor iqmed.ro, priorimed.ro si AsigurariSanatate.ro nu doreste ca brokerul de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL sa proceseze datele sale cu caracter personal, utilizatorul va trimite o scrisoare catre brokerul de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL la info@iqmed.ro in scopul solicitarii si manifestarii dreptului de acces si interventie la datele cu caracter personal, dreptului de opozitie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a dreptului de a nu fi supus unei decizii individuale.

Brokerul de asigurare IQ MED Broker de Asigurare SRL aplica metodele cele mai moderne si mai performante pentru oferirea celui mai inalt grad de siguranta a datelor cu caracter personal si tranzactiilor electronice.

Datele personale ale utilizatorilor sunt informatii confidentiale si sunt protejate pentru evitarea accesarii nepermise, divulgarii, furtului, utilizarii neconforme, modificarii, distrugerii, asigurand utilizarea conforma a acestora.