Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

now health logo

 

Now Health International este o companie globală cu sediul central în Hong Kong și centre regionale de servicii în Hong Kong, Shanghai, Dubai, Singapore, Jakarta, Malta și Regatul Unit.

În iulie 2015, investitorul Now Health a achiziționat Best Doctors Insurance, un furnizor important de asigurări medicale cu distribuție în America Latină, Caraibe și Canada.

Prin această fuziune, cele două companii au creat unul dintre cei mai mari furnizori independenți de asigurări medicale internaționale din lume. NOW Healtth are acum 12 birouri de vânzări/servicii, peste 125.000 de membri, mai mult de 370 de angajați și peste 5.000 de parteneri de distribuție.

Asigurarile medicale NOW Health International plans:

Planurile de Asigurare de sanatate NOW Healtth ofera acoperire beneficiarilor oriunde în lume (cu sau fără SUA) sau limitat la teritoriul Europei.  Sunt disponibile în 2 variante de produs (SimpleCare și WorldCare), și oferă acoperire începând de la tratament realizat doar cu spitalizare, chirurgie, tranplant pană la o soluții complete de îngrijire și tratament, inclusiv tratament în ambulatoriu, maternitate, stomatologie, oftalmologie și altele.

  • preluare în contract până la vârsta de 69 ani, fără limita de varsta la prelungire
  • Evacuarea și repatrierea sunt incluse în planul de bază

NOW Health oferă produse de asigurare:

SimpleCare - concepute pentru a oferi o protecție esențială pentru sănătate și acces la facilități medicale de clasă mondială, și totul la un preț accesibil.
WorldCare  - produs premiat și conceput să fie cuprinzător și bogat în beneficii, cu diferite niveluri de acoperire pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață. Oferă acces ușor la facilități medicale de clasă mondială în întreaga lume și liniștea că pot accesa cea mai bună îngrijire atât acasă, cât și în străinătate.

Planuri de asigurare

Cere o oferta!


    Mergi rapid la: