Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Sigla Allianz TiriacAllianz-Tiriac este una dintre cele mai cunoscute companii de asigurări la nivel național, fiind înființată în anul 1994.
Grupul Allianz-Tiriac țintește către cele mai inovative produse și servicii, care vor fi mereu în concordanță cu orice nevoie și dorință ați avea.
Printre cele mai importante aspecte ale asigurărilor de la ALLIANZ-TIRIAC se numără cele trei niveluri de acoperire care permit alegerea celei mai potrivite asigurări și planul opțional de Prevenție care oferă acces la analize și consultații medicale.
IQ MED a ales să colaboreze cu Allianz-Tiriac deoarece aceștia se caracterizează prin seriozitate și promptitudine, au cea mai mare rețea de clinici partenere (peste 900) și oferă acces la orice tip de specialitate și nivel de pregătire, fără restricții de acces în funcție de tarif.

Asigurarea de sanatate individuala SanaPro
Asigurarea SanaPro oferă 2 planuri principale, ambulatoriu si spitalizare, ce pot fi achiziționate împreună sau separat. Acestea sunt împărțite în câte 3 niveluri de acoperire, pentru și mai multă flexibilitate. Împreuna cu unul dintre planurile acestea sau cu ambele, se poate achizitiona si planul opțional de preventie.

 • Se pot asigura copiii din prima zi de viață ca si co-asigurați
 • Rambursare 100% pentru tratament cu internare in afara rețelei
 • Cea mai mare rețea de parteneri medicali la nivel national
 • Se poate accesa o reducere din pretul asigurarii dacă:
  • Sunt inclusi si membrii familiei
  • Este aleasa frecventa anuala de plata
  • Viitorul beneficiar detine și alta asigurare de la Allianz-Tiriac

Planuri de asigurare

Cere o oferta!


  Noutăți

  Allianz-Țiriac acoperă COVID-19 în asigurările de călătorie

  Allianz-Țiriac acoperă COVID-19 în asigurările de călătorie

  Allianz-Țiriac își reafirmă sprijinul pentru clienți în această perioadă plină de provocări, prin includerea riscului de infectare cu noul coronavirus…

  Read more