Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Pentru Viza Sedere 1Asigurarea medicală necesară obținerii vizei sau permisului de ședere este o asigurare ce oferă protecție medicală cetățenilor străini ce se află pe teritoriul României, pe durata șederii în România. Este acceptată de instituțiile statului pentru solicitarea unei vize sau unui permis de ședere, până la obținerea unui CNP și posibilitatea înscrierii în sistemul asigurărilor de stat sau achiziția unei asigurări private permanente de sănătate.

Emiterea asigurării se face foarte rapid fiind nevoie de o copie a pașaportului si adresa din Romania, plus nr. de telefon și email și precizarea scopului șederii.

Plata asigurării se poate face online prin card bancar sau prin transfer bancar. Nu este nevoie sa veniți la biroul nostru.

IQ Med emite atât asigurări de bază pentru prezentarea la Imigrări (IGI) pentru obținerea permisului de ședere al cetățenilor străini pentru diferite scopuri (exemplu: reîntregirea familiei, studii), cât și pentru diverse tipuri de viză, inclusiv cu limita minimă de 30,000 euro, asigurare tip Schengen etc.

Completează formularul și primești rapid prețul conform vârstei și toate detaliile de furnizat. Peste 80% din asigurări sunt emise în aceeași zi de la solicitare.

Cere o oferta!