Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Logo Signal IdunaSignal Iduna România face parte din grupul SIGNAL IDUNA din Germania, lider în domeniul asigurărilor de sănătate și viață și înființat în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Signal Iduna România are o ofertă dedicată pentru asigurările de sănătate individuale și de grup ce se remarcă prin câteva caracteristici unice, precum acoperire dedicată pentru tratamentul cancerului, preluarea în asigurare pentru tratament spitalicesc a afecțiunilor pre-existente, după doi ani de asigurare continuă, posibilitatea de a alege tratament spitalicesc sau de cancer și în Uniunea Europeană sau Turcia, la variantele Premium.

Planurile de asigurare de sănătate Signal Iduna Care oferă o soluție optimă pentru oamenii care se pot confrunta anual cu zeci de analize, vizite la medic, investigații s.a. pentru a ține sub control și pentru a încerca să trateze o boală.

Asigurările Signal Iduna Care Plans oferă trei planuri de asigurare distincte ce oferă acoperire pentru spitalizare, chirurgie și ambulatoriu (360 Care) sau doar pentru spitalizare și chirurgie (Take Care) sau doar pentru tratament de cancer (Vital Care).

Planuri de asigurare

Cere o oferta!