Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

IQ Med Broker de Asigurare SRL este singurul distribuitor independent din România specializat în asigurări de sănătate private cu acoperire internațională.

Reprezentăm cu succes asigurătorii internaționali de top BUPA și CIGNA, precum și Allianz Care, Generali Medihelp, AXA Global, Signal Iduna, dar și asigurători din România precum Allianz Tiriac, Asirom, Groupama, Omniasig și alții.

De ce să închei polița ta de asigurare prin IQ Med?  

Avem acces la cele mai bune produse de asigurare existente pe piața mondială, dar și națională, și ne asumăm un studiu obiectiv al acestora, în permanență. Acest proces ne ajută să le selectăm pe cele mai potrivite nevoilor tale și ale fiecărui client IQ Med în parte. Pentru tine serviciile noastre sunt întotdeauna gratuite.

Fie că vrei o asigurare pentru tine și familia ta sau un pachet pentru companie, suntem alături de tine pentru a găsi soluția optimă.

În plus, echipa noastră este alături de tine pe tot parcursul contractului tău de asigurare prin: asistență în privința emiterii documentelor și a realizării plăților, account manager dedicat în limba română, asistență în cazul daunelor.

Va asteptam pentru a va răspunde la întrebările pe care le aveți despre produsele noastre,

 

CSORBA F L Headshot 2

Ladislau F. CSORBA

CEO

IQ Med Broker de Asigurare SRL

J40/6185/2012

CUI 30257451

Inregistrat in Registrul Intermediarilor in asigurari cu numarul RBK-787.

Sediul social: Str. Ienachita Vacarescu, nr. 56, sector 4, Bucuresti, ROMANIA