Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Asigurările de sănătate Bupa Global în România

BUPA M2

Bupa Global este divizia de Asigurări Internaționale de Sănătate a grupului britanic Bupa. Se adresează clienților care doresc acoperire internațională premium cu planuri de asigurare pentru a accesa asistența medicală de care au nevoie oricând, oriunde în lume, indiferent dacă sunt acasă sau când studiază, trăiesc, călătoresc sau lucrează în străinătate.

Bupa Global are birouri în întreaga lume, inclusiv Londra și Brighton (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Copenhaga (Danemarca), Miami (SUA), Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Hong Kong (China), precum și birouri regionale în China continentală, Singapore, Egipt, Mexic, Republica Dominicană, Bolivia, Brazilia, Panama, Guatemala și Ecuador.

Dedicați clienților săi

Împărtășind cunoștințele și experiența extinsă acumulată, Bupa Global își ajută clienții să își protejeze sănătatea și bunăstarea, indiferent de circumstanțele individuale.

Dedicați să ofere serviciile de asigurare, ajutorul și sfaturile de care ai nevoie pentru a te menține pe tine și familia ta în cea mai bună stare de sănătate, echipa Bupa Global respectă individualitatea, cultura, intimitatea și demnitatea fiecăruia și își propune să ofere un serviciu personal pe care te poți baza.

De ce Bupa Global este diferită

Peste 40 de ani de expertiză medicală și dăruire pentru sănătate. O echipă globală de consilieri și experți în sănătate care, între ei, vorbesc mai multe limbi – și un serviciu care depășește așteptările. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care fac ca Bupa Global să fie diferită.

Explorați ceea ce înseamnă o asigurare de talie mondială!

Planuri de asigurare

Cere o oferta!

  Noutăți

  Noua asigurare de sanatate Bupa Major Medical pentru tratamente medicale costisitoare cu acoperire oriunde în lume, inclusiv în America (SUA)

  Noua asigurare de sanatate Bupa Major Medical pentru tratamente medicale costisitoare cu acoperire oriunde în lume, inclusiv în America (SUA)

  IQ Med, principalul broker independent de asigurări medicale private din România si unul dintre puținii specialiști în asigurări medicale internaționale…

  Read more
  Bupa Global: Evacuare medicală și repatriere în contextul COVID-19.

  Bupa Global: Evacuare medicală și repatriere în contextul COVID-19.

  În contextul actual, în care libera circulație este afectată de epidemia de COVID-19, vă prezentăm principalele criterii pe care unul…

  Read more

  Mergi rapid la: