Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Asigurările de sănătate BUPA Global în România

Bupa Global este divizia de Asigurări Internaționale de Sănătate a grupului britanic Bupa. Se adresează clienților care doresc acoperire internațională premium cu planuri de asigurare pentru a accesa asistența medicală de care au nevoie oricând, oriunde în lume, indiferent dacă sunt acasă sau când studiază, trăiesc, călătoresc sau lucrează în străinătate.

Bupa Global are birouri în întreaga lume, inclusiv Londra și Brighton (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Copenhaga (Danemarca), Miami (SUA), Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Hong Kong (China), precum și birouri regionale în China continentală, Singapore, Egipt, Mexic, Republica Dominicană, Bolivia, Brazilia, Panama, Guatemala și Ecuador.

Dedicați clienților săi

Împărtășind cunoștințele și experiența extinsă acumulată, Bupa Global își ajută clienții să își protejeze sănătatea și bunăstarea, indiferent de circumstanțele individuale.

Dedicați să ofere serviciile de asigurare, ajutorul și sfaturile de care ai nevoie pentru a te menține pe tine și familia ta în cea mai bună stare de sănătate, echipa Bupa Global respectă individualitatea, cultura, intimitatea și demnitatea fiecăruia și își propune să ofere un serviciu personal pe care te poți baza.

De ce Bupa Global este diferită

Peste 40 de ani de expertiză medicală și dăruire pentru sănătate. O echipă globală de consilieri și experți în sănătate care, între ei, vorbesc mai multe limbi – și un serviciu care depășește așteptările. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care fac ca Bupa Global să fie diferită.

Explorați ceea ce înseamnă o asigurare de talie mondială!

Planuri de asigurare

Cere o oferta!