Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Sigla IMG

IMG Europe, fondată în 2002, cu centrul său de operații internaționale cu sediul în apropiere de Londra, Anglia, este o filială premiată, deținută integral de International Medical Group® (IMG) din SUA. Cu peste 25 de planuri de asigurare, 43.000 de intermediari, 800.000 de medici și spitale în baza sa de date globală și milioane de membri la nivel mondial, IMG continuă să redefinească industria încă din 1990.

În anul 2017 International Medical Group® (IMG®) a anunțat că a achiziționat à la carte healthcare limited (ALC Health) din Marea Britanie, un furnizor internațional de asigurări medicale premiat.

Asigurările medicale internaționale extrem de competitive și inovatoare, oferă acoperire de calitate persoanelor, familiilor și grupurilor de orice naționalitate care trăiesc, călătoresc sau lucrează practic oriunde în lume. Ceea ce diferențiază International Medical Group - IMG de alte companii de pe piața internațională a asigurărilor medicale este combinația unică de produse și servicii de primă calitate, care se potrivesc cu o mulțime de nevoi.

Planuri de asigurare

Cere o oferta!


  Pleci la studii în străinătate în 2022? 3 variante de asigurare medicală recomandate de IQ Med

  Pleci la studii în străinătate în 2022? 3 variante de asigurare medicală recomandate de IQ Med

  Perioada studenției în străinătate este, atât pentru tineri, cât și pentru părinții acestora, una în care bugetul este unul foarte…

  Read more
  De ce să alegi o asigurare medicală internațională ca nomad digital

  De ce să alegi o asigurare medicală internațională ca nomad digital

  Dacă jobul tău îți permite să lucrezi de oriunde și ai ales ca biroul tău să fie luna aceasta în…

  Read more