Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Sigla IMG

IMG Europe, fondată în 2002, cu centrul său de operații internaționale cu sediul în apropiere de Londra, Anglia, este o filială premiată, deținută integral de International Medical Group® (IMG) din SUA. Cu peste 25 de planuri de asigurare, 43.000 de intermediari, 800.000 de medici și spitale în baza sa de date globală și milioane de membri la nivel mondial, IMG continuă să redefinească industria încă din 1990.

Asigurările medicale internaționale extrem de competitive și inovatoare, oferă acoperire de calitate persoanelor, familiilor și grupurilor de orice naționalitate care trăiesc, călătoresc sau lucrează practic oriunde în lume. Ceea ce diferențiază International Medical Group - IMG de alte companii de pe piața internațională a asigurărilor medicale este combinația unică de produse și servicii de primă calitate, care se potrivesc cu o mulțime de nevoi.

Planuri de asigurare

Cere o oferta!

  De ce să alegi o asigurare medicală internațională ca nomad digital

  De ce să alegi o asigurare medicală internațională ca nomad digital

  Dacă jobul tău îți permite să lucrezi de oriunde și ai ales ca biroul tău să fie luna aceasta în…

  Read more
  IMG lansează WorldStudy – asigurarea pentru studenți la 1 € / zi

  IMG lansează WorldStudy – asigurarea pentru studenți la 1 € / zi

  International Medical Group (IMG®) lansează produsul de asigurare WorldStudy℠, un plan complet de asigurare pentru cei care aleg să își…

  Read more