Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

IMPORTANT
Incepand cu 1 ianuarie 2021, asigurările MediHelp International Plans vor fi emise de INTER PARTNER ASSISTANCE, S.A. Bruxelles, parte din AXA Group. Generali România nu va mai mai avea în portofoliu produsul Generali MediHelp International Plans și nu va mai asigura cadrul necesar pentru încheierea de polițe noi sau reînnoiri după această dată.
INFO
Pentru mai multe informatii legat de polițele Medihelp, completați formularul de mai jos sau contactați-ne telefonic sau prin email

MedihelpMedihelp International este un broker de asigurări de sănătate internaționale emise împreuna cu un asigurator specializat.

Pana in 2015 au reprezentat BUPA Global in calitate de Distribution Manager, apoi au creat un produs de asigurare inspirat de planurile Bupa Lifeline, împreuna cu Generali Romania si Generali Global Health.

Începând cu anul 2021, parteneriatul cu Generali încetează, iar planurile de asigurare Medihelp International Plans sunt preluate, cu modificări minore de către INTER PARTNER ASSISTANCE, S.A., Bruxelles, Belgia, parte din AXA Group.

Noile planuri vor fi realizate in calitate de creator de produs, ceea ce va permite ca Medihelp sa devina contact unic pentru gestionarea poliței, preluând complet interfața cu asiguratorul.

Planuri de asigurare

Cere o oferta!