Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

IMPORTANT
Incepand cu 1 ianuarie 2021, Generali România nu va mai mai avea în portofoliu produsul Generali MediHelp International Plans și nu va mai asigura cadrul necesar pentru încheierea de polițe noi sau reînnoiri după această dată.
CONTACTEAZA-NE
Pentru mai multe informatii legat de polițele Medihelp, completați formularul de mai jos sau contactați-ne telefonic sau prin email.

Sigla Generali MedihelpBeneficiind de o puternica experiență internațională, Generali se află în topul celor mai mari 10 asigurători din Romania.

În cooperare cu brokerii de la Medihelp International , Generali a creat asigurarea Medihelp International Plans pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a se trata de o boala sau în urma unui accident la cele mai bune spitale și clinici din lume.

Asigurarea de sănătate Generali Medihelp International Plans a funcționat in perioada 2015 - 2020 si a reunit planurile de asigurare intermediate de Medihelp si emise pana atunci de LAMP Insurance, precum si un pachet de 3 planuri de asigurare inspirate din produsul de asigurare Lifeline oferit de BUPA Global.

Planuri de asigurare

Planurile de asigurare Generali Medihelp inceteaza in cursul anului 2021. Medihelp propune asiguratilor existenti trecerea la planul Medihelp International, realizat impreuna cu asiguratortul Inter Partner Assistance din grupul AXA.

Cere o oferta!