De ce o ASIGURARE DE SĂNĂTATE PRIVATĂ prin IQ MED - singurul distribuitor independent specializat în Asigurări de Sănătate Private din România

Costul tratamentelor medicale de calitate este extrem de ridicat

Nu știi niciodată când te-ai putea îmbolnăvi. Dacă se întâmplă acest lucru, costul tratamentului in spitalele private poate atinge cu ușurință valori ce depășesc capacitatea uzuala de plată. O asigurare de sănătate privata oferă avantajul că, pentru o taxă lunară convenabila, poți fi acoperit in situația in care te îmbolnăvești și ai nevoie de tratament medical.

O afecțiune minora se poate transforma intr-o boala grava

In lipsa unei asigurări de sănătate de calitate, ești tentat sa amâni tratamentul corespunzător pentru o afecțiune ce poate părea minora, dar care se poate transforma într-o situație gravă în scurt timp. Medicina preventiva și un tratament prompt sunt unele din cele mai bune modalități de a evita o spitalizare îndelungată. Odată diagnosticat cu o afecțiune serioasa, este aproape imposibil sa mai poți încheia o asigurare de sănătate de calitate.

De aproape 10 ani, IQ Med este singurul distribuitor independent din România specializat în asigurări de sănătate private cu acoperire internațională.

Avem acces la cele mai bune produse de asigurare existente pe piața națională și mondială și ne asumăm un studiu obiectiv al acestora, în permanență. Acest proces ne ajută să le selectăm pe cele mai potrivite nevoilor tale și ale fiecărui client IQ Med în parte.

Reprezentăm cu succes asigurătorii internaționali de top BUPA și CIGNA, precum și Allianz Care, Generali Medihelp, AXA Global, dar și asigurători din România precum Allianz Tiriac, Asirom, Signal Iduna, Groupama, Omniasig și alții.

Fie că vrei o asigurare pentru tine și familia ta sau un pachet pentru companie, suntem alături de tine pentru a găsi soluția optimă.

 

Vom alege împreună cel mai bun plan pentru tine:

 

  Oferte obiective de la toți asigurătorii

  Libera alegere a locului de tratament

  Acoperire internațională și națională

  Limite generoase ale sumelor asigurate

  Operații, transplant, proteze și spitalizări

  Tratament de cancer acoperit integral

   Decontare directă cu spitalul

  Prelungire fără penalizări și excluderi în caz de îmbolnăvire

  Solicită consultanță gratuită
  Găsește planul de asigurare ce ți se potrivește

  Pentru Tine și Familie

  Pentru a avea libertatea de a te trata la orice clinică, fie din Romania, fie din străinătate, alege unul din planurile de sănătate pentru tine sau pentru familie

  Pentru Copii

  Toate planurile de asigurare permit asigurarea copiilor împreună cu un adult, dar sunt și planuri de asigurare care permit asigurarea copiilor în mod independent.

  Pentru Studenți

  Ai decis să pleci pentru o experiență de studiu în altă țară. Există deja o lungă listă de lucruri de organizat, dar merită să arunci o privire mai atentă asupra asigurării de sănătate

  Pentru Naștere

  Asigurarea pentru naștere este inclusa inclusa în varianta standard în majoritatea planurilor de asigurare cu acoperire internațională, sau poate fi achiziționată ca și modul optional

  Pentru Călătorie

  Dacă dorești acoperire doar pe perioada unei călătorii în străinătate, iți prezentăm o selecție a celor mai bune asigurări medicale de tip Travel de pe piață.

  Pentru Viză de ședere

  Asigurarea medicala pentru cetățeni străini valabila pe teritoriul României este necesara pentru obținerea unei vize de ședere de lungă durată

  Acoperire Internațională

  Prima Pag 1

  Asigurările de sănătate permanente cu acoperire internațională, oferă libertate totală în alegerea clinicii oriunde în Europa sau pe tot globul, dar și liniștea că vei primi cele mai bune servicii fără a-ți fi afectată stabilitatea financiară. Acest tip de asigurare acoperă acte medicale efectuate cu spitalizare precum operații, transplant, proteze, terapie intensivă, tratamentul unor boli grave cum ar fi cancerul, sau servicii medicale în ambulatoriu și chiar tratamente stomatologice.

  Acoperire Națională

  Asigurari de sanatate

  Asigurările de sănătate permanente cu acoperire națională permit accesul la tratament medical în regim privat în România, în caz de îmbolnăvire sau accident pentru tine și familia ta, atât în regim ambulatoriu cât și spitalizare, la clinici private sau de stat în România. Este posibil să se includă acoperire și în țări învecinate, cum ar fi cazul asigurării SanaPro de la Allianz-Tiriac, ce oferă posibilitatea de tratament cu spitalizare în Ungaria sau al asigurărilor Signal-Iduna care oferă și variante cu acoperire în Uniunea Europeană plus Turcia.

  Net superioare abonamentelor medicale, aceste asigurări medicale acoperă costul tratamentului la orice clinică și spital din rețea sau din afara rețelei.

  Testimoniale