Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Studiezi în străinătate? Asigură-te!

Cu tot entuziasmul, optimismul și efortul implicate în luarea unei decizii de a studia în străinătate, este de înțeles că s-ar putea trece cu vederea și unele aspecte vitale, precum o asigurare de sănătate. Dacă ai crescut într-o țară cu un servicii gratuite de sănătate, ai putea avea surprize dacă vei studia în străinătate unde va trebui sa plătești pentru orice serviciu medical solicitat.

Asigurările medicale private sunt ceva obișnuit pentru viata de zi cu zi în multe părți ale lumii. Odată cu pregătirile pentru o călătorie de studii în Olanda, UK, Germania sau chiar SUA, trebuie sa ai în vedere o protecție adecvată pentru posibilele evenimente medicale nefericite și neașteptate.

Solicită o asigurare internațională pe care o poți prelungi pe viață, chiar și după terminarea studiilor, sau o asigurare de sănătate concepută special pentru studenți, doctoranzi, cercetători, bursieri, oameni de știință sau membri ai personalului de învățământ, dar, de asemenea, pentru persoane detașate temporar, stagiari pentru formare profesională și au pair. Asigurările pentru studii oferă acoperire pentru tratament medical și stomatologic de urgență, consultații la medici generaliști și specialiști, cheltuieli extraordinare, asistență juridică, urmări ale accidentelor, răspundere civilă, pierderea bagajelor.

Fie că ai nevoie de o asigurare pentru studii de scurtă durată în Europa sau în afara ei, că pleci pentru o perioadă limitată cu o mobilitate precum Erasmus, IQ Med are soluții ce pornesc de la doar 1 euro / zi și se pot încheia rapid, direct online.

Insurance for Students - Asigurari Medicale pentru studii in strainatate

Alte asigurari medicale pentru studii in strainatate

Cere o oferta!


    Dorești să știi mai multe despre polițele WorldStudy de la IMG?

    Vezi prețul și configurează polița online!