Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Cigna Global Health OptionsAsigurarea de sănătate individuală și de familie Cigna Global Health Options te ajută să te tratezi oriunde în lume în caz de boală sau accident. Produsul oferă trei niveluri de acoperire: Silver, Gold și Platinum, fiecare cuprinzând asigurarea principală pentru spitalizare și cancer (International Medical Insurance Core Cover), plus acoperiri opționale pentru ambulatoriu (International Outpatient), evacuare (Medical Evacuation and Crisis Assistance Plus), prevenție (International Health & Wellbeing), stomatologie și optică medicală (International Vision & Dental).

Ofertă promoțională mai - iunie 2024: se acordă 10% discount familie de 3 persoane la încheierea unei polițe, indiferent de configurație, dacă valoarea anuală depășește €2000. Suplimentar, se acordă 3% discount la plata pe trimestru și 10% la plata pe an. 

Crearea unui plan de asigurare medicală Cigna Global Health Options complet și adaptat nevoilor și bugetului este simplă. Grație flexibilității, poți alege și plăti numai pentru acoperirea de care ai nevoie.

Fiecare plan are la bază asigurarea principală International Medical Insurance (acoperire pentru spitalizare, tratament integral cancer, RMN, CT, PET, îngrijirea sănătății mentale). Poți alege între două zone de acoperire, în funcție de nevoi și localizare: în toată lumea, inclusiv SUA și în toată lumea, cu excepția SUA.

În plus, poți selecta acoperirile suplimentare opționale: International Outpatient (Ambulatoriu); International Medical Evacuation and Crisis Assistance Plus (Evacuare Medicală); International Health and Wellbeing (Control preventiv); și International Vision and Dental (Optică și Stomatologie), care oferă flexibilitatea de a crea un plan de asigurare de sănătate care să se potrivească nevoilor tale unice.

Principalele avantaje ale asigurării Cigna Global Health Options:

 • fără limita de vârstă la intrarea în asigurare  - polița se poate încheia și de către persoane trecute de 65+ ani
 • posibilitatea de a acoperi unele condiții preexistente 
 • accesarea beneficiilor din prima zi - nu există perioadă de așteptare (cu excepția beneficiilor pentru stomatologie și naștere / maternitate)
 • nou născuții pot fi adăugați pe polița părinților încă de la naștere printr-un formular de înscriere simplificat 
 • rețea globală de clinici și spitale pentru decontare directă și ramburase rapidă (în medie 5 zile lucrătoare) a cheltuielilor în cazul în care asiguratul trebuie să plătească
 • acoperire standard pentru epidemii și pandemii
 • frecvență de plată flexibilă: lunar, trimestrial (3% discount), anual (10% discount) și discount 10% la polițele de familie (+4 persoane) ce conțin modulul de bază + modulul ambulatoriu
Asigurarea Cigna Global Health Options este disponibilă în 3 variante de acoperire:
Silver

Limita de acoperire: €800.000 pe an

Nu acoperă maternitate.

Gold

Limita de acoperire: €1.600.000 pe an

Acoperă maternitate.

Platinum

Limita de acoperire: NELIMITAT

Acoperă maternitate.

Spitalizare (standard)

Inclus in asigurarea de bază - acoperă tratamentul ce are loc în cadrul unei spitalizări de durată sau de zi: cazare, operații, transplanturi, proteze, onorariile medicilor, medicația și alte tratamente și investigații. primite.

Cancer (standard)

Inclus in asigurarea de baza International Medical Insurance - acopera tratamentul integral pentru cancer, dupa diagnosticare, inclusiv etapele ce nu necesita spitalizare plus medicatia necesara

Ambulatoriu (opțional)

Modulul opțional International Outpatient - acoperă servicii medicale ce nu presupun internare: vizite la doctor, investigații, analize, radiografii, fizioterapie, medicamente

Maternitate (standard)

Acoperire disponibilă pentru planurile Gold și Platinum - acoperă nașterea și complicațiile acesteia (modulul standard) și servicii medicale de monitorizare a sarcinii (modulul Ambulatoriu), dar și îngrijire pentru nou-născut. Perioada de așteptare pentru accesarea beneficiilor este de 12 luni.

Preventie (opțional)

Inclus în modulul opțional International Wellbeing - acoperă un control preventiv anual și controale specifice pentru depistarea celor mai frecvente tipuri de cancer - screening cancer sân, ovarian, prostată, colon.

Stomatologie (opțional)

Inclus în modulul opțional International Vision and Dental - acoperă tratamente stomatologice de rutina dar și majore, precum și profilaxie, dar și ortodontie pentru copii.

Optică Medicală (opțional)

Inclus în modulul opțional International Vision and Dental - acoperă un control al vederii precum și costul lentilelor și al ramelor.

Evacuare Medicală (opțional)

Modulul Opțional International Evacuation - Acoperă transferul către un alt loc de tratament atunci cand tratamentul necesar nu e disponibil local. Modulul include și beneficii de repatriere, dar și asistență pentru situații de criză în timpul călătoriilor în străinătate: pandemii, dezastre naturale, terorism.

Descoperă beneficiile planurilor de asigurare Cigna Global Health Options și alege acoperirea potrivită pentru nevoile și bugetul tău sau al familiei

Începe cu alegerea unui plan de bază International Medical Insurance Core Cover (Spitalizare și cancer) – Silver, Gold sau Platinum – această acoperire este cea principală și o poți achiziționa independent. Indiferent de versiunea aleasă, se acoperă costul pentru spitalizare (inclusiv operații, transplant), tratament integral cancer – inclusiv chirurgie preventivă, RMN, CT, PET – cu și fără internare. Planurile Gold și Platinum acoperă suplimentar nașterea și complicațiile acesteia, după cel puțin 12 luni de la achiziția poliței. Poți alege să suporți tu primele cheltuieli medicale dintr-un an de asigurare alegând o franșiză – o franșiză mai mare înseamnă o primă anuală mai mică.

După selectarea planului de bază și a franșizei dorite, poți configura polița adăugând opțional alte module disponibile: International Outpatient (Ambulatoriu) pentru acoperirea consultațiilor la medici generaliști, specialiști, medicamentelor prescrise, radiografii, fizioterapie, kinetoterapie și alte servicii efectuate în ambulatoriu, Evacuare Medicală (International Evacuation & Crisis Assistance Plus) – transport către cel mai apropiat centru de excelență în cazul în care tratamentul nu este disponibil local, servicii de asistență de criză în timpul călătoriilor în străinătate, Prevenție (International Health & Wellbeing) – set de investigații anuale fără recomandare medicală, Stomatologie & Oftalmologie (International Vision&Dental).

Spitalizare - International Medical Insurance

Ambulatoriu - International Outpatient

Evacuare medicală - International Evacuation & Crisis Assistance Plus™

Prevenție medicală - International Health & Wellbeing

Stomatologie și optică medicală - International Vision & Dental

Află prețul asigurării cu acoperire de spitalizare, cancer și ambulatoriu

Pentru o ofertă și consultanță personalizată, trimiteți-ne un mesaj

ASIGURATOR CIGNA Global
TERITORIU International
VARSTA 0-82 ani
ANULARE POLITA Oricand, cu preaviz
RETEAUA MEDICALA CIGNA Global
ACOPERIRE SUA Optional, contra cost
COPII SINGURI Nu, doar impreuna cu un adult
DURATA CONTRACT 1 an cu prelungire
Plata Polita Anual, Trimestrial sau Lunar. Cu card sau transfer bancar

Configurează asigurarea Cigna Global Health Options aici!

Vezi prețul și alege acoperirea dorită online

Mergi rapid la:

Cere o oferta!


  Descarcă documentele asigurării Cigna Global Health Options

  Condițiile generale de asigurare și Cererea de asigurare (Application Form):

  Condițiile generale de asigurare se compun din două documente: Customer Guide și Policy Rules

  Documentele de informare privind produsul de asigurare (IPID):