Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

bupa global

BUPA este leader al serviciilor de sanatate si de asigurari de sanatate private. Grupul BUPA ofera securitate financiara avand rezerve de peste 4 mld Euro. Decontare costurilor de tratament este directa atat in cadrul unitatilor medicale ce au contract cu BUPA (numite si "reteaua BUPA"), precum si in 80% din spitalele din afara retelei BUPA. Grupul BUPA ofera asigurari medicale private in peste 190 de tari. Tratamentul se poate efectua in orice spital sau clinica din lume la alegere. Pentru spitalele din reteaua BUPA, este garantata decontarea directa, in baza contractelor existente intre spital si BUPA.

Istorie si viziune

Infiintata in Marea Britanie, in 1947, ca o asociatie non-profit cu doar 38 de mii de membri, BUPA s-a dezvoltat intr-un brand respectat la nivel international. BUPA International a fost infiintat in 1971 pentru a extinde asigurarile de sanatate BUPA si pentru cei ce lucreaza in strainatate. De atunci, reteaua BUPA International s-a extins in 190 de tari si, impreuna cu celelate membre ale grupului BUPA, asigura peste 10 milion de oameni. Oferind acces la cele mai moderne tratamente la nivel mondial, produse de asigurare BUPA International se adreseaza deopotriva persoanelor ce lucreaza in strainatate, dar si celor ce doresc sa suplimenteze asigurarile nationale de sanatate din tara de resedinta (asigurarea de stat).

O organizatie lider la nivel mondial

BUPA Global este divizia international specializata a BUPA si opereaza in mod direct in Marea Britanie, Danemarca, SUA, Spania, Franta, Hong Kong, Egipt, Emiratele Arabe Unite si Australia. In celelalte tari, BUPA Global opereaza prin reprezentanti locali.

Axat pe membrii

Punand la dispozitia membrilor sai toate cunostintele si experienta acumulate, BUPA are ca scop protejarea sanatatii si bunastarii acestora, indiferent de circumstantele individuale.

"Ne pasa de viata din mainile noastre, si suntem dedicati pentru a furniza toate serviciile de asigurare, ajutorul si sfaturile de care aveti nevoie pentru a mentine in cea mai buna forma sanatatea membrilor nostril si a familiilor acestora. Echipa noastra dedicata respecta individualitatea fiecaruia, cultura, viata privata si demnitatea, si isi propune sa ofere un serviciu personal pe care sa va puteti baza pe durata politei de asigurare, ca membru al tu BUPA International."

Pasi inainte

Ca lider mondial in asigurari de sanatate, BUPA investeste timp si bani in continua dezvoltare a sistemelor, produselor, activelor, oamenilor si tehnologiei.

"Noi lucram cu spitale si clinici de pe tot globul, negociem conditii exclusive si contracte de servicii care garanteaza membrilor nostri ingrijire la cele mai inalte standard. Lucram, de asemenea, cu o retea de intermediari si partenerii în mod constant pentru a imbunatati serviciile noastre, produsele si comunicatia cu membrii nostri. Scopul nostru este de a oferi persoanelor fizice si companiilor din intreaga lume un serviciu de asigurari de sanatate de neegalat."