Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Transmite-ne câteva informații și în cel mai scurt timp vei primi o ofertă sau vei fi contactat


  Spitalizare

  Operații

  Cancer

  Ambulatoriu

  Stomatologie

  Prevenție

  În cazul unei spitalizări, fie de urgenta, fie programata, se recomanda efectuarea unei proceduri de decontare directa, prin care asigurătorul este informat cu privire la intervenția ce va urma și plățile către spital cad în sarcina acestuia. Serviciile medicale în ambulatoriu se plătesc de regula de către asigurat și apoi suma va fi restituita de către asigurător, în conformitate cu prevederile poliței.
  Da, asigurările de sănătate private internaționale pot fi utilizate în orice spital din orice țara din aria de acoperire, inclusive țara de domiciliu.
  O poliță de asigurare de sănătate internațională poate fi folosita în orice clinica sau spital din zona de acoperire, la libera alegere. Orice excepție de la aceasta regula va fi menționată pe polița de asigurare, de exemplu pentru beneficii precum asistența de urgență și evacuarea medicală.
  Valabilitatea poliței începe imediat sau la data solicitata, cu perioadele de așteptare menționate în materialele de prezentare ale asigurării (pentru maternitate, psihiatrie, stomatologie etc.)
  Da, copiii se pot asigura împreuna cu părintii sau separat, in functie de planul de asigurare ales. Planuri de asigurare ce permit inscrierea copiilor fara un adult sunt: Bupa Lifeline si Bupa Worlwide Health Options, planurile AXA GlobalHealth si Signal Iduna Care.
  Da, o asigurare de sănătate privata internațională oferă aceeași acoperire indiferent de vârsta membrilor. Copiii pot beneficia si de servicii specifice vârstei (imunizări, ortodonție, control pediatric)
  Asigurările de sănătate private internaționale se concentrează mai mult pe acoperirea unor proceduri complexe și costisitoare, cum ar fi intervențiile chirurgicale sau tratamentul de cancer, oriunde în lume, acoperirea standard fiind aceea pentru spitalizare și cancer. Asigurările de sănătate românești oferă o foarte buna acoperire mai degrabă pe partea de ambulatoriu, pentru servicii precum consulturi medicale, analize, tratamente în ambulatoriu, spitalizarea fiind inclusa ca modul optional în asigurare.