Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Allianz Care Avenue Asigurare Boli Grave

Allianz Partners lansează Avenue – acoperire pentru 12 afecțiuni grave, cu tratament în străinătate sau acasă

Allianz Partners a anunțat pentru piața europeană, inclusiv pentru România, un plan de acoperire pentru o serie a celor mai frecvente boli grave. Planul se adresază cât persoanelor fizice cât și juridice, pentru angajați.

Avenue oferă clienților acces la spitale specializate, împreună cu gestionarea cazurilor medicale la fiecare etapă a procesului, de la profesioniștii medicali ai Allianz Partners. Există, de asemenea, un sprijin semnificativ pentru clienți atunci când vine vorba de a-i ajuta să treacă prin stresul de a face față unei boli grave, inclusiv consiliere și asistență pentru aranjamente de călătorie, cazare și documentele asociate unei boli grave neașteptate.

Proiectat și vândut prin intermediul brandului de asigurări medicale internaționale Allianz Care, noul plan – denumit Avenue – oferă adulților și copiilor o opțiune accesibilă de asigurare pentru acoperirea tratamentului în cazul îmbolnăvirii cu o boală gravă Clienții pot alege ca Allianz să preia cazul medical și să gestioneze alegerea locului de tratament și să ofere un service de concierge medical complet sau, în schimb, să primească o sumă forfetară pentru a-i ajuta financiar în această perioadă.

În funcție de planul  ales, dacă optează pentru preluarea cazului de către Allianz Partners, clienții pot alege să meargă la un spital specializat din țara în care locuiesc sau să călătorească în străinătate pentru tratament, intr-unul dintre spitalele din rețeaua preselectată – Centre de Excelență în afecțiunile și procedurile acoperite.

Expert în furnizarea de asigurări medicale private internaționale complete, Allianz Partners a dezvoltat Avenue în urma unor cercetări extinse de piață și clienți care au evidențiat necesitatea unui produs de asigurare internațional independent care să acopere boli grave.

Avenue acoperă 12 tipuri de afecțiuni medicale grave – cinci boli care afectează atât adulții, cât și copiii (inclusiv cancer, transplant de măduvă osoasă și neurochirurgie); patru specifice numai pentru adulți (inclusiv angioplastia / stentarea arterei coronare, operația de bypass și transplantul de organe vii); și trei care sunt specifice copiilor (inclusiv sindromul Kawasaki și meningita / encefalita).

Punctul central al propunerii Avenue este sprijinul end-to-end pentru clienți atunci când vine vorba de aranjamente de călătorie și de a primi tratament de specialitate pentru boala lor. Fiecare caz este complet supravegheat, monitorizat și gestionat de un profesionist medical dedicat. Clienților care se îmbolnăvesc grav li se oferă informații despre spitalele specializate pentru a-și trata boala, precum și pentru a primi un manager de caz medical care să asiste toate aspectele administrative ale călătoriei lor de tratament, inclusiv călătoria, cazarea și documentele asociate.

Produsul este disponibil în 3 variante standard, în funcție de grupele de țări ce se pot alege pentru tratament și sumele acoperite – Avenue 1, Avenue 2 și Avenue 3, iar pentru fiecare se poate achita o extra-primă pentru a include și țara de rezidență ca acoperire (Avenue Plus).

Asigurarea poate fi achiziționată pentru copii începând cu vârsta de 3 luni, pentru adulți, familii sau angajați. Nu se acoperă afecțiunile medicale pre-existente, însă pentru grupuri peste 25 de angajați preluarea se face în mod simplificat.

Asigurarea se poate încheia până la vârsta de 65 de ani, iar contractul încetează automat la împlinirea vârstei de 70 ani.

Planul este potrivit ca top-up pentru o asigurare medicală privată ce acoperă cheltuielile medicale curente. Pentru clienții ce doresc protecție medicală internațională pentru probleme medicale de orice natură, asigurările medicale internaționale complete rămân principala opțiune și cel mai complex produs de asigurare de sănătate.

 

Vezi mai multe pe:

 

AVENUE Critical Illness Plan