Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Asigurari de sanatate

Medicover, în rețeaua de parteneri medicali Allianz – Țiriac

Allianz-Tiriac extinde, începând cu luna iulie, lista de parteneri medicali ce pot fi accesați prin decontare directă prin includerea în rețea a lanțului Medicover, unul dintre cei mai mari jucatori din piata serviciilor medicale private din România.

Astfel, asigurații cu polite SanaPro și SanaPlan au la dispoziție încă 37 de clinici în Bucuresti și în țară (Oradea, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Constanta, Galati, Iasi, Pitesti, Craiova, Slatina, Targu Jiu etc.), peste 200 de clinici partenere si două spitale: Spitalul Medicover în Bucuresti și Spitalul Pelican, în Oradea.

Asigurarea SanaPro oferă 2 planuri principale, ambulatoriu si spitalizare, ce pot fi achiziționate împreună sau separat. Acestea sunt împărțite în câte 3 niveluri de acoperire, pentru și mai multă flexibilitate. Împreuna cu unul dintre planurile acestea sau cu ambele, se poate achizitiona si planul opțional de preventie.

În plus, odată cu semnarea parteneriatului cu Medicover a fost prelungită până la 15 octombrie și perioada de disponibilitate a serviciului de consultanță medicală la distanță (telemedicina) oferit gratuit clienților cu asigurări de sănătate, față de 15 iulie, termenul initial.

Parteneriatul cu Medicover completează paleta de beneficii oferite de Allianz-Țiriac clienților cu polițe de sănătate, care în prezent cuprinde acces la servicii medicale în peste 1.000 de locații ale partenerilor, precum și servicii medicale la distanță (video, telefonic, SMS) – telemedicina și DoctorChat.

În rețeaua de parteneri Allianz-Tiriac se mai regăsesc Synevo, Anima, Sanador, Sante, Medsana, Gral Medical și alții.

Află mai multe despre asigurarea de sănătate SanaPro pe IQ Med și cere-ne o ofertă de preț.