Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurari de calatorie

Mergi sau nu în vacanță? Acum e cel mai potrivit moment să închei o asigurare de sănătate internațională!

Alege o asigurare de sănătate premium cu acces la sistemele de sănătate din toata lumea, fie că pleci sau nu în vacanță vara asta. 

Îți plănuiești deja prima ieșire de după pandemie, prima drumeție în țară, prima vacanță în străinătate sau încă nu ești pregătit să îți faci vreun plan de călătorie? O asigurare de sănătate de top valabilă cu opțiune de tratament oriunde în lume îți este un ajutor de nădejde în orice situație ai fi în acest moment și îți permite să îți faci planuri pentru tine și familie fără grija sănătății!

Asigurările de sănătate permanente cu acoperire internațională, pe care IQ Med le intermediază de 10 ani în România, au ajutat mii de clienți să aibă acces la servicii medicale de top din lume fie că vorbim de accidente sau tratamente planificate.

Avantaje:

  • polița garantează acoperire continuă pe tot parcusul contractului, fără tarife suplimentare sau excluderi la reînnoirea anuală, în caz de îmbolnavire
  • toate planurile, de la cel mai simplu, acoperă orice tratament in spital plus tratament integral (inclusiv serviciile în ambulatoriu și medicație) în cazul nedorit al unui diagnostic de cancer.
  • Cigna Global acoperă dintotdeauna epidemii și pandemii
  • Bupa, precum și toți ceilalți asiguratori de top din lume au confirmat deja acoperirea pentru COVID-19, chiar daca polița exclude epidemii și pandemii

Încheierea unei asigurări de sănătate internaționale îți dă liniștea că indiferent dacă întâmpini o problemă medicală în vacanță sau acasă, chiar și o spitalizare pentru COVID-19 ce poate avea serioase efecte pe termen lung asupra sănătății, polița ta îți va oferi acoperire continuă, pe viață, fără excluderi.

Consultanții IQ Med îți stau la dispoziție pentru încheierea celei mai potrivite polițe. Contactează-ne prin email la oferte@iqmed.ro, la telefon 0730.507.170 sau completează formularul de contact: https://iqmed.ro/cere-oferta/ și te sunăm în cel mai scurt timp.