Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

img worldstudy asigurare student

IMG lansează WorldStudy – asigurarea pentru studenți la 1 € / zi

International Medical Group (IMG®) lansează produsul de asigurare WorldStudy℠, un plan complet de asigurare pentru cei care aleg să își continue studiile în afara țării. Asigurarea pentru studenți în străinătate beneficiază de tarife excelente, de la doar 1 euro / zi pentru Europa, acoperire pentru situațiile generate de COVID-19 și poate fi încheiată 100% online, în doar 2 minute.

Câteva caracteristi ale asigurării pentru studenți IMG WorldStudy:

– doar 1 euro / zi pentru Europa, acoperire 1 milion € / perioadă de asigurare – acoperire completă pentru spitalizări, cheltuieli medicale în ambulatoriu (consultații, analize), urgențe, accidente dentare + evacuare medicală, repatriere, răspundere față de terți
– fără co-plată
– eliberare imediată, după plata online a primei pentru perioada selectată
– libertate în alegerea locului de tratament, staff specializat pentru gestionarea problemelor medicale

WorldStudy este un Plan de asigurare medicală internațional, flexibil, pe termen scurt (1-12 luni), reînnoibil până la maxim 5 ani, pentru studenți, cercetători sau cursanți ai unei limbi străine care se înscriu într-o instituție de învățământ în scopul studiului. Află toate informațiile despre asigurare aici.

Încheie online asigurarea pentru studenți în străinătate IMG WorldStudy

Produsul este disponibil și pentru grupuri organizate. Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact.