Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

Descoperă beneficiile planurilor de asigurare Cigna Global Health Options și alege acoperirea potrivită pentru nevoile și bugetul tău sau al familiei

Beneficii noi!
Pentru polițele noi și cele existente, cu reînnoirea din 22 octombrie 2020, Cigna Global oferă beneficii noi, printre care: vizite la camera de gardă, chirurgie preventivă cancer, chirurgie bariatrică. Consultă lista completă mai jos.

Începe cu alegerea unui plan de bază International Medical Insurance Cover Cover (Spitalizare și cancer) – Silver, Gold sau Platinum – această acoperire este cea principală și o poți achiziționa independent. Indiferent de versiunea aleasă, se acoperă costul pentru spitalizare (inclusiv operații, transplant), tratament integral cancer – inclusiv chirurgie preventivă, RMN, CT, PET – cu și fără internare. Planurile Gold și Platinum acoperă suplimentar nașterea și complicațiile acesteia, după cel puțin 12 luni de la achiziția poliței. Poți alege să suporți tu primele cheltuieli medicale dintr-un an de asigurare alegând o franșiză – o franșiză mai mare înseamnă o primă anuală mai mică.

După selectarea planului de bază și a franșizei dorite, poți configura polița adăugând opțional alte module disponibile: International Outpatient (Ambulatoriu) pentru acoperirea consultațiilor la medici generaliști, specialiști, medicamentelor prescrise, radiografii, fizioterapie, kinetoterapie și alte servicii efectuate în ambulatoriu, Evacuare Medicală (International Evacuation & Crisis Assistance Plus) – transport către cel mai apropiat centru de excelență în cazul în care tratamentul nu este disponibil local, servicii de asistență de criză în timpul călătoriilor în străinătate, Prevenție (International Health & Wellbeing) – set de investigații anuale fără recomandare medicală, Stomatologie & Oftalmologie (International Vision&Dental).

Spitalizare - International Medical Insurance

Ambulatoriu - International Outpatient

Evacuare medicală - International Evacuation & Crisis Assistance Plus™

Prevenție medicală - International Health & Wellbeing

Stomatologie și optică medicală - International Vision & Dental

Configurează asigurarea Cigna Global Health Options aici!

Vezi prețul și alege acoperirea dorită online

Mergi rapid la:

Cere o oferta!


    Descarcă documentele asigurării Cigna Global Health Options

    Condițiile generale de asigurare și Cererea de asigurare (Application Form):

    Condițiile generale de asigurare se compun din două documente: Customer Guide și Policy Rules

    Documentele de informare privind produsul de asigurare (IPID):