Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare calatorie romania groupama

Bilete la evenimente, transport, cazare în România – protejate prin asigurarea de călătorie Groupama

Groupama extinde începând cu septembrie 2020 portofoliul de asigurări de călătorii cu un produs valabil în România. Asigurarea poate fi încheiată atât de români cel călătoresc intern în scop turistic și doresc ca achizițiile făcute în avans – precum bilete la evenimente, bilete de avion, cazări – să fie protejate, însă polița poate fi achiziționată și de turiștii străini.

Durata minimă pentru care poate fi achiziționată asigurarea de călătorie Groupama este de 4 zile, doar pentru călătorii în scop turistic pe teritoriul României și cuprinde:

Pachet de bază:

Asigurări suplimentare ce pot fi atașate pachetului de bază:

· Asigurarea de protecție privind anularea călătoriei (storno) – cu suma asigurată maximă 1.000 euro
· Asigurarea pentru sporturi de sezon – în limita sumei asigurate de 10.000 euro
· Asigurarea pentru călătoriile cu avionul – cu suma asigurată maximă 1.000 euro
· Asigurarea pentru întreruperea/extinderea călătoriei – cu suma asigurată maximă 500 euro

În contextul actual, se evidențiază asigurarea privind anularea călătoriei (storno) care, în cazul unui eveniment neprevăzut (medical, familial, material sau legal) ce impiedică clientul să beneficieze de călătoria planificată (sejur/citybreak/tabară/excursie), rambursează cheltuielile efectuate pentru serviciile achiziționate în avans (bilete la evenimente, transport, cazare, bilete de acces la muzee, concerte, experiențe spa&beauty, zboruri de agrement, activități nautice sau de aventură).

Ești interesat de o asigurare de călătorie în România sau în afara țării? Contactează-ne prin formularul de cerere ofertă și te contactăm în cel mai scurt timp.