Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

spitalul monza bucuresti asigurare groupama

Nou în Rețeaua de Spitale Partenere Groupama – Spitalul Monza București

Groupama Asigurări anunță includerea în rețeaua de parteneri medicali ai Asigurării Medicale Integrate  Spitalul Monza din București. 

Serviciile care vor putea fi accesate cu decontare directă în Spitalul Monza București sunt cele de spitalizare și intervenții chirugicale.

FLUX ACCESARE SERVICII SPITALIZARE ȘI INTERVENȚII CHIRURGICALE:

  1. Asiguratul care are o recomandare pentru spitalizare/intervenție chirugicală și decide să acceseze acest serviciu în spitalul Monza trebuie să obțină autorizarea, prin apelarea call center-ului la numărul 021 9767.
  2. Operatorii call center informează asiguratul cu privire la documentele pe care acesta trebuie să le trimită prin email pentru obținerea autorizării.
  3. Odată obținută, decizia de autorizare va fi comunicată de către operatorii call center către asigurat, iar Groupama va anunța spitalul Monza.
  4. Ulterior, asiguratul se va putea adresa spitalului pentru programarea și efectuarea serviciului cu spitalizare.

DESPRE SPITALUL MONZA

Spitalul Monza din București a fost lansat în anul 2012 și a fost gândit ca centru medical care să ofere un circuit complet al pacientului cu afecţiuni cardiovasculare: diagnostic, tratament, recuperare. Astăzi, Spitalul Monza este cel mai performant centru privat de chirurgie cardiovasculară din România, pacienţii beneficiind de medici de renume și de ultima tehnologie la nivel de device-uri implantabile, instrumentar chirurgical, diagnostic imagistic, chirurgie robotică. De asemenea, a dezvoltat echipe medicale multidisciplinare pentru următoarele arii chirurgicale: neurochirurgie, urologie, chirurgie ginecologică, ortopedie, chiurgie bariatrică, chirurgie senologică și oncologie.

DESPRE ASIGURAREA MEDICALĂ INTEGRATĂ GROUPAMA

Asigurarea Medicală Integrată de la Groupama acoperă servicii de ambulatoriu, dar și spitalizare, chirurgie în rețeaua Regina Maria și alte clinici / spitale partenere din țară. În funcție de nivelul de co-plată și sumele acoperite asigurările încep de la 17 euro / lună și pot ajunge la 150 euro / lună. Dacă dorești să achiziționezi o asigurare medicală de la Groupama contactează IQ Med prin formularul de contact.