Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare internationala medihelp romani strainatate

Planurile Medihelp, disponibile și românilor cu rezidența principală în străinătate

Medihelp anunță extinderea posibilității de încheiere a unei polițelor de asigurare sănătate cu acoperire internațională Medihelp International Plans și pentru românii care nu mai rezidența principală în România.

Până acum, polițele de asigurare erau disponibile doar pentru clienții ce aveau reședința principală în România. De acum înainte, cei care locuiesc majoritatea țărilor europene au opțiunea de a achiziționa o asigurare privată de sănătate cu acoperire internațională de la MediHelp International.

Planurile Medihelp ofertă:
– asistență medicală de urgență, disponibilă în situații critice sau în caz de accidente
– acoperire pentru spitalizare, chirurgie, tratament cancer
– acoperire pentru servicii medicale ambulatorii, care cuprind consultații și tratamente medicale de rutină
– libertatea de a alege unitatea medicală, clientii avand flexibilitatea de a alege orice clinica sau spital în care sa primească tratamentul de sănătate necesar.

În acest context, planurile Medihelp pot fi foarte valoroase pentru clienții ce doresc o protecție a sănătății de calibru internațional, dar doresc în continuare să poată beneficia de asistență în limba maternă.

Prețurile asigurării sunt calculate în funcție de țara principală de rezidență și puteți contacta echipa IQ Med pentru o ofertă personalizată. Astfel, MediHelp International își propune să ofere acces la servicii medicale de calitate și asigurare de sănătate pentru comunitatea românească din întreaga Europa.