Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

generali-medihelp-nu-vor-mai-fi-disponibile-2021

Planurile internaționale de asigurare de sănătate Medihelp nu vor mai fi disponibile de la 1 ianuarie 2021

Planurile internaționale de asigurare de sanatate Generali Medihelp International Plans nu vor mai fi disponibile din 1 ianuarie 2021. Informația a fost comunicată atât de către Generali România, cât și de Medihelp International la începutul lunii septembrie 2020.

La sfârșitul anului 2020 parteneriatul dintre Medihelp, Generali Global Health (GGH) și Generali România va expira, astfel că Generali nu va mai fi asigurătorul planurilor de sănătate internaționale Medihelp Blue, Azure, Cobalt, Admiral, Royal. În acest moment nu a fost transmită nicio notificare despre noul partener Medihelp după 1 ianuarie 2021.

Atât Generali România, cât și MediHelp International au transmis că toate contractele încheiate înainte de 1 ianuarie 2021 vor continua să fie onorate în întregime și nu va exista niciun impact asupra serviciilor furnizate partenerilor și clienților până la expirarea lor. Cu 120 de zile înainte de expirarea polițelor lor, clienții vor fi notificați despre posibilitatea transferului pe un nou plan de asigurare, ce va avea beneficii similare, transmite Medihelp.

Pentru recomandari si consultanta gratuita din partea IQMed privind asigurarea de sanatate te rugăm să ne contactezi pe contact(at)iqmed(punct)ro sau folosind formularul de contact din site.

IQ Med este principalul distribuitor independent de asigurări de sănătate din Romania și colaborează cu cei mai puternici asigurători de sănătate din lume, inclusiv Bupa, Cigna Global, Allianz Care, Medihelp, Generali, AXA și deținem expertiză unică pe piața românească prin calitatea serviciilor de consultanță în selectarea planurilor adaptate nevoilor fiecărui client și gestionarea polițelor de sănătate premium.