Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

IMPORTANT
Începând cu anul 2022, Mondial Assistance oferă noile produse de asigurare de călătorie My Safe
IMPORTANT
Incepand cu 9 iulie 2020, Mondial Assistance acoperă și evenimentele medicale sau cele legate de călătorie (storno, intarziere) provocate de SARS-COV-2 / COVID-19

Mondial 15x15 300x150

Indiferent unde călătoriți, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacantei va oferă protecție împotriva evenimentelor neașteptate care va pot afecta călătoria. Bucurați-vă de vacanță știind ca va puteți baza pe Mondial Assistance!

Asigurarea medicala, protecția în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecție în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinația de vacanta, costurile suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude in cazul unei spitalizari) sau asigurarea de răspundere civilă privata sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecție complex.

Mondial Assistance Group se mândrește cu faptul ca oferă asiguraților săi și familiilor acestora soluții de asistenta și asigurare de călătorie specifice necesitaților acestora. Mondial Assistance este sucursală a Allianz Worldwide Partners care oferă produse și servicii de asigurări la nivel mondial, parte din Grupul Allianz („Allianz Grup”).

Alege una dintre noile asigurări My Safe de la Mondial Assistance pentru călătoria ta!

Toate planurile includ acoperire pentru sporturi de iarnă de agrement, pe pârtii marcate sau Scuba Diving până la adâncimi de 20/30 m.

My Safe Essential

Pachetul de călătorie My Safe Essential vă oferă un raport calitate - preț avantajos

Limita de acoperire: 250.000 RON pe persoană
Fără limita de vârsta

My Safe Optim

Pachetul de călătorie My Safe Optim va oferă siguranța necesară pentru o vacanță reușită, incluzând și acoperire pentru întârzierea călătoriei

Limita de acoperire: 1,000.000 RON de persoană
Fără limita de vârsta

My Safe Full

Pachetul de călătorie My Safe Full va oferă siguranța necesara pentru o vacanță reușită, incluzând acoperire pentru întârzierea călătoriei și beneficii extinse pentru activități sportive.

Limita de acoperire: 1,000.000 RON de persoană
Fără limita de vârsta

My Safe 365
* Recomandat!

Asigurarea anuală oferă protecție pe toată durata anului fără a avea grija încheierii unei asigurări pentru fiecare sejur.
Durata de acoperire este de 62 zile per calatorie
Limita de acoperire: 1.500.000 RON de persoană
Vârsta maximă: 80 ani

Long Trip

Asigurare completă pentru călătorii ce depășesc 3 luni, pana la un an. Disponibilă in variantele My Safe Essential și Optim.
Foarte potrivită pentru studii in străinătate.

Limita de acoperire: 250.000 RON / 1,000,000 RON
Vârsta maximă: 50 ani

My Safe Storno

Asigurare completă pentru călătorii ce depășesc 3 luni, pana la un an. Disponibilă in variantele My Safe Essential și Optim.
Foarte potrivită pentru studii in străinătate.

Limita de acoperire: 250.000 RON / 1,000,000 RON
Vârsta maximă: 50 ani

Acoperire geografică nelimitată

Asigurarea e valabilă în zona geografică aleasă: Europa, Internațional fără SUA și Canada, International, inclusiv SUA și Canada. Nu sunt acoperite deplasările în Coreea de Nord.

Acoperire pentru activități sportive

Sporturile de iarna practicate pe pârtii amenajate sunt acoperite in toate variantele de poliță. La fel si Scuba diving la adâncimi pana la 20 m. My Safe Full are beneficii suplimentare pentru acoperiri sportive.

Servicii de urgență 24/7

Acces 24 de ore din 24 la echipa internă de consultanți medicali de urgență pentru asistență în legătură spitalizări și urgențe, sfaturi despre tratamente, clinici și spitale, diagnostic și simptome.

ASIGURATOR Allianz Worldwide
TERITORIU International
VARSTA 0-100 ani (0-50 ani pt Long Trip)
ANULARE POLITA Da, înainte de începerea călătoriei, în 14 zile de la primirea politei
RETEAUA MEDICALA Allianz Global Assist
ACOPERIRE SUA La alegere
ASIGURARE DOAR PENTRU COPII Da
DURATA CONTRACT 0-3 luni (Standard) sau 3-11 luni (Long trip) sau anual (Multitrip)
Plata Polita In avans, cu card sau transfer bancar
Verifică tipurile de poliță și tarifele mai jos, apoi transmite-ne în formular pachetul ales, data de plecare, data de întoarcere, destinația și numele + data nașterii pentru toți călătorii!

    Noutăți

    Mondial Assistance extinde protecția produselor sale pentru Covid-19

    Mondial Assistance extinde protecția produselor sale pentru Covid-19

    Începând cu 09.07.2020, produsele de asigurare de călătorie emise de Mondial Assistance vor acoperi evenimente asigurate Covid-19. Excluderea referitoare la…