Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare bupa pret redus 2022

Tarife reduse începând cu octombrie 2022 la o selecție de planuri Bupa Global

Începând cu octombrie 2022 o selecție de planuri de asigurare internațională Bupa Global au tarife reduse cu aproximativ 6% pentru clienții noi rezidenți în România. Asigurările pentru care prețurile au scăzut sunt planul Major Medical și pachetele Select și Premier.

Bonus cu perioadă de valabilitate limitată: clienții noi ce achiziționează una dintre asigurările Bupa Major Medical, Select și Premier până la finalul anului 2022 beneficiază de 2 luni gratuite în primul an de contract (promoția se aplică sub forma a unui discount de 17% din prima de asigurare – achitabilă anual, trimestrial sau lunar).

Ce acoperă planul Bupa Major Medical?

Bupa Major Medical este o asigurare pentru cheltuieli medicale majore cu o franșiză standard de €6200 pe an. Acoperă tratamentul oriunde în lume, inclusiv SUA, pentru cheltuieli cu internare în spital, operații, tratamentul integral al cancerului, transplant, dar și o serie de cheltuieli fără internare pre și post spitalizare. De asemenea, sunt incluse și servicii de ambulanță, evacuare medicală și repartriere. Suma acoperită anual pentru fiecare persoană asigurară este 2.5 milioane euro.

Bupa Major Medical

Ce acoperă planul Bupa Select?

Special creat pentru persoanele care doresc protecția premium Bupa doar pe teritoriul Europei (inclusiv Turcia, UK, Elveția), pachetul Bupa Select este un plan complet de asigurare recomandat în special familiilor care doresc acoperire atât pentru cheltuieli medicale generate de evenimente grave, cât și pentru cele de zi cu zi. Sunt acoperite atât cheluieli cu internare în spital, operații, tratamentul integral al cancerului, transplant, dar și vizite la medici, investigații fără internare cu o coplată standard de 15%, ambulanță, evacuare medicală și un control anual de rutină. Nu sunt acoperite servicii legate de maternitate.

Familiile de 2 persoane beneficiază de un discount de 10%, iar cele de 3 sau mai multe persoane de 15%.

Ce acoperă planul Bupa Premier?

Bupa Premier este un pachet premium complet ce acoperă beneficii complete oriunde în lume: cheltuieli medicale cu și fără internare, transport, evacuare și repatriere, dar și stomatologie, inclusiv în SUA. Nu se acoperă servicii de maternitate. Planul permite 0 coplăți, dar prețul poate fi redus prin aplicarea unor valori de 15% sau 25% doar pentru serviciile fără internare.

De asemenea, familiile beneficiază de aceleași grile de discount precum la pachetul Select: 10% discount pentru familiile de 2 persoane și 15% pentru familiile de 3+ persoane.

Bupa Global Health Plans

Toate planurile pot fi achiziționate de familii, adulți sau copii individual după împlinirea vârstei de 3 luni. Asigurarea oferă liberă alegere a locului de tratament la orice spital sau clinică din aria de acoperire a poliței, inclusiv în România. Fiecare asigurat are la dispoziție indiferent de structura poliței servicii de telemedicină, second opinion, manager de caz în situația unui diagnostic grav, dar și acces la aplicația Membersworld pentru solicitarea preautorizărilor și tranmiterea documentelor spre rambursare, vizualizarea informațiilor despre poliță și plăți.

Consultanții IQ Med îți stau la dispoziție pentru a alege cea mai potrivită asigurare Bupa în funcție de contextul personal și pe tot parcursul contractului îți oferă asistență inclusiv în întocmirea preautorizării tratamentelor sau întocmirea cererilor de rambursare.