Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare sanatate internationala 2021 preturi

Asigurare sănătate internațională în 2021 – prețuri și beneficii pentru cele mai accesate planuri

O asigurare de sănătate internațională îți permite în 2021 să alegi locul de tratament pentru orice problemă medicală, fie că vorbim de o situație necomplicată sau o procedură complexă ce nu se poate rezolva optim în România.

Chiar dacă majoritatea celor care ajung să caute o astfel de asigurare o fac pornind de la teama lipsei de opțiuni locale în cazul unor boli grave, cum ar fi un tratament de cancer, este de menționat că acest tip de asigurare nu este una doar pentru situații critice. Clienții pot avea acces la orice spital sau clinică din străinătate, însă România nu este exclusă din aria de acoperire, și pot folosi asigurarea și pentru cheltuieli curente precum consultații, investigații, control anual preventiv, tratamente stomatologice, nu doar pentru tratamente cu internare în spital, transplanturi sau tratamentul cancerului  (beneficii standard pe o astfel de asigurare).

În ultimii ani s-au conturat o serie de planuri preferate de clienți și IQ Med permite un calcul simplu și rapid al principalelor variante de asigurare disponibile pentru piața din România. Este esențială colaborarea cu un broker specializat și independent pentru analiza comparativă a planurilor de sănătate disponibile și alegerea celui mai potrivit plan pentru fiecare. Consultanța este 100% gratuită și se prelungește și după încheierea asigurării, inclusiv în cazul apariției unor probleme medicale.

Vezi beneficiile și prețul pentru cele mai căutate planuri de asigurare:

Bupa Worldwide Health Options: Acoperă în mod standard tratamentul cu internare, inclusiv tratamentul de cancer și se pot adaugă, optional, module pentru ambulatoriu, medicamente, evacuare, stomatologie, prevenție și optică medicală. Un aspect foarte important este reprezentat de flexibilitatea oferită de acest plan de asigurare, permițând fiecărui membru să își configureze propria structură a poliței.

Mergi la: Bupa Worldwide Health Options – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți, familii sau copii individual (peste 5 ani)

 

Bupa Global Health Plans: Planuri introduse în aprilie 2021 ce oferă 3 niveluri diferite de acoperire medicală sau geografică, structurate în funcție de nevoi, având disponibile variante cu acoperire doar pentru Europa sau pe tot globul, inclusiv in România. Toate variantele acoperă pe lângă tratamentul integral de cancer, transplanturi și spitalizările din orice cauză cheltuieli în ambulatoriu, rețete, control anual preventiv și evacuare medicală.

Mergi la: Bupa Global Health Plans – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți, familii sau copii individual (peste 3 luni)

 

Bupa Major Medical: Produs în configurație standard (franșiză €6200, acoperire 2.5 mil € pe an de persoană) ce acoperă tratamente medicale costisitoare cu acoperire oriunde în lume, inclusiv în America (SUA). Pe lângă tratamentul integral de cancer, transplanturi și spitalizările din orice cauză sunt acoperite și evacuare medicală, dar și cheltuielile în ambulatoriu pre și post internare.

Mergi la: Bupa Major Medical – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți, familii sau copii individual (peste 3 luni)

 

Cigna Global Health Options: Cel mai flexibil produs de asigurare internațională, oferind trei niveluri de acoperire: Silver, Gold și Platinum, fiecare cuprinzând asigurarea principală pentru spitalizare și cancer (International Medical Insurance Core Cover), plus acoperiri opționale pentru ambulatoriu (International Outpatient), evacuare (Medical Evacuation and Crisis Assistance Plus), prevenție (International Health & Wellbeing), stomatologie și optică medicală (International Vision & Dental).

Mergi la: Cigna Global Health Options – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți sau familii

 

Medihelp International Plans: pachete destinate exclusiv rezidenților în România, cu acoperire internațională, create în parteneriat cu Inter Partner Assistance, parte din grupul global AXA. Planurile sunt recomandate clienților care își doresc un pachet de sănătate complet la costuri mai reduse decât planurile asigurătorilor globali sau un upgrade la asigurările medicale locale ce nu oferă beneficii complete (naștere, stomatologie, posibilitatea accesării unui tratament în străinătate).

Mergi la: Medihelp International Plans (by AXA) – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți sau familii

Colegii noștri sunt pregătiți să discute variantele de asigurare internațională și să aleagă împreună cu tine cel mai potrivit produs. Ne poți contacta rapid folosind datele din secțiunea Contact.