Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

IMPORTANT
Începând cu 1 iulie 2021, Bupa Global nu mai are în portofoliu asigurarea de călătorie Travel Options și nu mai asigura cadrul necesar pentru încheierea de polițe noi sau reînnoiri după această dată.
CONTACTEAZA-NE
Pentru mai multe informatii legat de asigurările de călătorie, completați formularul de mai jos sau contactați-ne telefonic sau prin email.

bupa world travel options

Asigurarea medicală de călătorie Bupa World Travel Options

O asigurare medicală de călătorie rentabilă pentru vacanțe, călătoriile de studiu și de afaceri. Călătorii frecvenți, precum și cei ce fac o singură călătorie, vor beneficia de o soluție de asigurare flexibilă, care oferă acoperire medicală completă, cu posibilitatea de a include și opțiunea non-medicală și opțiunea de anulare a călătoriei.
BUPA World Travel Options oferă două opțiuni în funcție de durata călătoriei:

Annual Multi Trip Travel, varianta anuală cu mai multe călătorii acoperă toate călătoriile care durează până la o lună în cursul anului de asigurare;
Single Trip acoperă o călătorie care durează până la maximum 12 luni.

Acoperire geografică nelimitată

Asigurarea e valabilă in orice tara din lume, inclusiv Statele Unite. Sunt acoperite, contra unei taxe suplimentare, și deplasările in zone de război, precum Irak sau Afganistan

Algerea liberă a spitalului

In cazul unei îmbolnăviri, ești liber sa alegi tratamentul la orice clinica sau spital, inclusiv cele in sistem privat

Acoperire pentru activități sportive

Valabilă pentru orice tip de sporturi, cu câteva excepții: sporturi cu motor, paragliding, BASE jumping și expediții specializate alpine sau la Polul Nord și Groenlanda

Acoperire financiară nelimitată

Beneficiezi de acoperire medicala pentru calatorie fara limita de suma, atat pentru spitalizare, precum și pentru repatriere sau evacuare

Servicii de urgență 24/7

Acces 24 de ore din 24 la echipa internă de consultanți medicali de urgență pentru asistență în legătură spitalizări și urgențe, sfaturi despre tratamente, clinici și spitale, diagnostic și simptome.

Gratis pentru copiii sub 2 ani

Până la împlinirea varstei de doi ani, copiii sunt incluși în mod gratuit in polița părinților

Ușor de gestionat online

Prin contul online și aplicația Bupa Global Travel mobile app ai acces la toate detaliile legate de asigurarea ta. Îîți poți prelungi sau plati asigurarea online prin contul myPage.

myCard - cardul de asigurare virtual

Cu aplicația myCard, ai întotdeauna acces la un card de asigurare virtual pe smartphone sau tabletă. Aplicația oferă acces la informațiile despre poliță și este disponibilă în șase limbi de largă circulație. Cu o singură atingere, vei fi conectat direct la Serviciul de Urgență Bupa.

ASIGURATOR Bupa Global Denmark
TERITORIU International
VARSTA 0-69 ani
ANULARE POLITA Oricand, cu preaviz
RETEAUA MEDICALA BUPA Global
ACOPERIRE SUA Inclusă
ASIGURARE DOAR PENTRU COPII Da
DURATA CONTRACT 1 an multitrip sau pe durată limitată
Plata Polita In avans, cu card bancar

Cere o oferta!


    Mergi rapid la: