Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare cigna pret 2020

Asigurare Cigna Global – cea mai populară asigurare internațională a anului

Într-un an marcat de evenimente medicale, precum pandemia de coronavirus, asigurarea de sănătate cu acoperire internațională de la Cigna Global este alegerea favorita a clienților.

Prezentăm, pe scurt, principalele beneficii ale asigurării și ce buget orientativ trebuie să aloci asigurării de sănătate internaționale pentru spitalizări și tratament cancer. Asigurarea Cigna are un raport cost – beneficii foarte bun, alături de o reputație și stabilitate foarte bune, aceste aspecte făcând-o cea mai populară asigurare internațională a momentului. 

Poți plăti asigurarea ta Cigna lunar, trimestrial (3% discount) sau anual (10% discount), prelungirea fiind continuă, pe viață, atât timp cât ai grijă să îți achiți primele.

Beneficii Cigna Global

Indiferent de planul ales – Silver (max. 800.000 € / an), Gold (max. 1,6 mil. € / an) sau Platinum (nelimitat) – ​modulul de bază International Medical Insurance Core Cover oferă următoarele beneficii de top oriunde în lume, cu excepția SUA (acoperire opțională):

  • spitalizare continuă și de zi
  • chirurgie
  • transplant – incl. transplant măduvă și transplant celule stem
  • tratament cancer, inclusiv etapele ce nu necesită internare
  • COVID-19
  • RMN, CT, PET, inclusiv realizate fără internare

+ naștere și complicații ale nașterii pentru planurile Gold și Platinum, după cel puțin 12 luni de acoperire continuă.

Pentru vârsta de 35 de ani, acoperirea costă între 75 și 130 euro / lună, în funcție de opțiunea aleasă (Silver / Gold / Platinum), cu franșiză 0.

Suplimentar: până la 31 octombrie se extinde testarea COVID-19 inclusiv pentru polițele care au doar modulul de bază, fără aplicarea franșizei

* testarea în cazul apariției simptomelor, cu recomandare medical

Pentru protecție suplimentară, poți adăuga acoperiri opționale pentru: 

Ambulatoriu / Outpatient: Consultații la medici generaliști și specialiști, analize, radiografii, fizioterapie, medicamente etc – pentru care nu este nevoie de spitalizare continuă sau de zi

Medical Evacuation / Evacuare medicală: Asigurarea transportului până la cel mai apropiat loc de tratament de calitate, în cazul în care acesta nu este disponibil local.

Health and Wellbeing / Prevenție: Asigurarea transportului până la cel mai apropiat loc de tratament de calitate, în cazul în care acesta nu este disponibil local.

Vision and Dental / Stomatologie și Oftalmologie: Stomatologie și oftalmologie – servicii prevenție și tratament restaurativ.

Multe informații și documentația Cigna Global sunt disponibile pe pagina dedicată din IQMed.roSolicită o ofertă sau încheie asigurarea Cigna Global direct online, în mai puțin de 10 minute.