Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

beneficii cigna global 2020

Beneficii noi la același preț excelent pentru asigurarea Cigna Global

Începând cu octombrie 2020, planurile Cigna Global Health Options oferă o serie de beneficii noi sau extinse ce sunt disponibile nu doar pentru noii clienți, cât și pentru asigurații Cigna Global ce au reînnoirea anuală a contractului după data de 22 octombrie.

Prezentăm mai jos principalele actualizări ale planului de spitalizare International Medical Insurance și ale planului opțional pentru ambulatoriu International Outpatient. Pe lângă acestea, modulul opțional de evacuare medicală (transport de urgență către cel mai apropiat loc de tratament în cazul în care acesta nu este disponibil local) oferă acum și asistență de criză pe perioada călătoriilor în străinătate pentru 10 dintre cele mai comune amenințări, printre care terorism, răpiri, dezastre naturale.

Beneficiile care se adaugă începând cu luna octombrie 2020:

✔ decontare pentru cameră single la toate planurile
✔ decontare pentru vizite la camera de gardă
✔ chirurgie preventivă cancer
✔ chirurgie bariatrică – planurile Gold & Platinum
✔ dializă renală, acoperită complet
✔ limite crescute de 10 ori pentru îngrijire paliativă
✔ creșterea sumelor acoperite pentru tratament in ambulatoriu
✔ testare genetică de cancer recomandată medical – planurile Gold / Platinum
✔ investigații și tratament infertilitate – planul Platinum

Aceste beneficii se completează acoperirea existentă, pentru:

Spitalizare

✔ spitalizare continuă și de zi, pentru tratamente programate sau urgențe
✔ operații, transplant, proteze, ATI
​✔ cancer – tratament complet de la diagnosticare
✔ RMN, CT, PET – cu și fără internare
✔ acoperire pentru COVID-19 si orice epidemii sau pandemii
✔ testare pentru COVID-19 daca există simptome
✔ îngrijirea sănătății mentale – cu și fără internare

Ambulatoriu

✔ consultații la medici generaliști și specialiști
✔ medicamente prescrise
✔ investigații recomandate, radiografii, analize
✔ fizioterapie, kinetoterapie, recuperare în ambulatoriu
✔ vaccinări

Dacă ești interesat de asigurarea Cigna Global Health Options consultă lista completă a benefiicilor, dar și documentația poliței, aici. Tarifele pentru modulul de bază pentru adulți încep de la 42 euro / lună în cazul variantei Silver, fiind chiar mai reduse pentru copii. Dacă dorești să îți configurezi asigurarea direct online o poți face aici.

Cine este Cigna?

De peste 225 de ani, Cigna continuă să inoveze și să se extindă global. Astăzi, în 2020, compania deține poziția 32 în topul anual Fortune 500 al corporațiilor americane, în funcție de veniturile obținute.

Numele Cigna atrage vizibilitate în Europa în 2010, odată cu achiziția companiei belgiene Vanbreda, specializată în beneficii pentru angajați și organizații interguvernamentale, printre care ONU, UE și NATO. Și astăzi, o mare parte din business-ul Cigna îl reprezintă polițele de grup din acest sector.

Disponibile în mod standard ca asigurări pentru expați, incepand cu anul 2017 asigurările individuale Cigna Global au devenit disponibile și pentru localnici în doar 4 țări din UE: Grecia, România, Cipru și Malta. În urma acestei inițiative a Cigna, asigurările lor au devenit favoritele clienților pe piața din România, datorită flexibilității mai mari în configurare și a raportului preț/beneficii excelent pentru un produs cu acoperire premium.

 

De ce să închei asigurarea prin IQ Med?

De peste 10 ani, suntem principalul distribuitor independent de asigurări de sănătate din România și colaborăm cu cei mai puternici asigurători de polițe medicale din lume, inclusiv Bupa, Cigna Global, Allianz Care, AXA, Medihelp, Generali. Echipa noastră deține expertiză unică pe piața românească prin calitatea serviciilor de consultanță în selectarea planurilor adaptate nevoilor fiecărui client și gestionarea polițelor de sănătate premium. Contactează-ne pentru o ofertă Cigna Global folosind formularul de contact.