Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

cigna whole health

Noua abordare Whole Health – imaginea completă a sănătății în viziunea Cigna Global

Întrebați o sută de oameni ce îi face fericiți și s-ar putea să auziți o sută de răspunsuri diferite. Dar întrebați-i pe aceiași oameni ce îi face sănătoși și veți găsi rapid un consens.

Cercetările efectuate de Cigna în timpul pandemiei au contribuit la construirea unei imagini a ceea ce înseamnă a fi sănătos în 2021 pentru persoanele mobile la nivel global.

Cigna a numit această imagine viziunea Whole Health, alcătuită din trei elemente: sănătatea fizică, sănătatea mentală și My World („Lumea mea”).

Sănătatea fizică și mentală au constituit mult timp piatra de temelie a ofertei de asigurări de sănătate Cigna, dar ceea ce face din Cigna un inovator în industrie, în special pentru expatriați, este My World – totalitatea elementelor de bază din viața noastră care contează cel mai mult – și care stau la baza bunăstării noastre.

Iată cum politica Cigna de asistență medicală sprijină fiecare element individual și cum se potrivesc toate ca parte a unui întreg.

 

Accesul la îngrijire

Rețeaua globală de furnizori de asistență medicală Cigna înseamnă că deținătorii de polițe nu sunt niciodată departe de a solicita asistență medicală și tratament de încredere acolo unde este necesar. Rețeaua directă include peste un milion de relații medicale cu spitale, clinici și facilități, care se întind pe 30 de țări și jurisdicții. Pentru deținătorii de polițe Cigna, un medic este întotdeauna „în buzunar” (prin telefon) datorită consultațiilor virtuale prin intermediul aplicației Wellbeing ™, care oferă, de asemenea, o serie de instrumente de urmărire biometrică pentru a vă ajuta să adăugați comportamente pozitive în viața dvs. de zi cu zi.

 

Sănătatea financiară

Cercetările realizate de Cigna au identificat sănătatea financiară drept una dintre cele mai afectate domenii din viața oamenilor în ultimele 18 luni. O perspectivă globală negativă, combinată cu amenințarea reală a pierderii locurilor de muncă în multe sectoare, a stimulat anxietatea financiară față de angajamentele de plată pe termen lung, cum ar fi chiria și creditele ipotecare. Această anxietate creează stres, punând în joc și problemele de sănătate fizică. Acesta este motivul pentru care Cigna și-a redus costul asistenței medicale, acolo unde este posibil, prin consultații virtuale cu medicii, care sunt disponibili 24/7 și adesea în 24 de ore de la efectuarea unei cereri.

Cigna oferă, de asemenea, planuri de plată flexibile care permit deținătorilor de polițe să creeze o asigurare care să corespundă nevoilor și bugetelor lor.

 

Familia mea

Cigna știe că sănătatea și bunăstarea unui individ sunt direct legate de sănătatea și bunăstarea familiei lor, iar pandemia nu a făcut decât să întărească această legătură.

Îngrijirea unității familiale este esența ofertei de asistență medicală pentru persoanele mobile la nivel global, chiar dacă sunt fizic separate de familie pentru perioade semnificative de timp.

 

Rețea de asistență

Ori de câte ori cineva are nevoie de asistență medicală profesională, a avea pe cineva care să îl sprijine în călătoria sa face o diferență majoră. 

De aceea, deținătorii de polițe Cigna care sunt diagnosticați cu o afecțiune complexă care necesită sprijin special, primesc asistență personalizată de la o echipă dedicată de asistenți medicali și medici Cigna. Acest sprijin poate fi oferit și într-o multitudine de limbi, punând persoanele mobile la nivel mondial în largul lor într-un moment potențial vulnerabil din viața lor.

 

Mediul de acasă

Srâns legată de existența unei rețele vaste de asistență este capacitatea Cigna de a facilita evacuarea în urma unei urgențe medicale, fie către un centru de excelență medical din apropiere, fie către țara de origine a deținătorului poliței. Acest element al viziunii „My world” permite, de asemenea, membrilor familiei imediate să călătorească în străinătate pentru a vizita rude, dacă ar fi implicați într-o urgență medicală.

 

Mediul profesional

Din cauza pandemiei, granițele dintre viața noastră profesională și viața de acasă – călătoria la serviciu, îmbrăcarea pentru birou, orele obișnuite de program – s-au estompat, ceea ce face mai dificil ca niciodată să menținem un echilibru sănătos între viața profesională și viața personală.

Pentru a contracara această tendință, Cigna oferă diverse module suplimentare care pot fi adăugate la asigurarea medicală de bază. Unul dintre acestea – modulul internațional de sănătate și bunăstare (Health & Wellbeing) – oferă asistență 24/7 pentru gestionarea stresului și sesiuni de consiliere confidențiale pentru o serie de crize de viață.

Deși suntem cu toții diferiți, elementele fundamentale ale ceea ce ne face sănătoși sunt similare. La Cigna, aceste elemente de bază sunt folosite pentru a oferi o sănătate mai bună mai multor persoane, uitându-se la întregul tablou. Asta înseamnă Whole Health pentru Cigna.

Orice client Cigna poate avea acces la aceste beneficii, fie că este expat sau trăiește în România. Descoperă beneficiile și tarifele planurilor modulare Cigna Global Health Options, ce pot fi încheiate pentru adulții de orice vârstă și pentru familii.