Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare sanatate mentala cigna benefiii

Sănătatea mentală – beneficiu de bază pe asigurările de sănătate internaționale Cigna

Cigna Global recunoaște importanța sănătății mentale și oferă asiguraților săi acoperire pentru vizitele la psihologi și psihiatri în modulul de bază al asigurării, fără necesitatea de a plăti suplimentar prin adăugarea modulului de ambulatoriu. 

În limita a €3700 (Silver), €7400 (Gold) sau nelimitat (Platinum) pe an de asigurare, Cigna plătește inclusiv tratamentul în ambulatoriu efectuat de un psiholog și / sau psihiatru care este autorizat ca atare în conformitate cu legislația țării în care are loc tratamentul, inclusiv în România. 

De asemenea, Cigna platește și costurile medicale, inclusiv vizitele la medic și pediatru legate de ADHD, în ambulatoriu, dacă sunt tratamente bazate pe dovezi și sunt necesare din punct de vedere medical., evaluarea și testarea diagnosticului de ADHD atunci când sunt prezente simptome sau terapia comportamentală atunci când este necesară din punct de vedere medical, conform tratamentului bazat pe dovezi. 

Suplimentar, pe modulul opțional Health & Wellbeing ce acoperă investigații anuale de rutină fără recomandare medicală  pot apela programul de asistență în gestionarea vieții Life Management Assistance disponibil 24/7, 365 de zile pe an. Prin intermediul acestuia asigurații pot contacta serviciul pentru asistență confidențială gratuită cu orice problemă de muncă, viață, personală sau familială. Acest serviciu acoperă consiliere pe termen scurt, asistență telefonică instantanee, informații despre resursele disponibile la fața locului și oferă acces la un program online de terapie cognitivă comportamentală (CBT). 

Ce acoperă planurile Cigna Global Health Options?

Cel mai flexibil produs de asigurare internațională, oferind trei niveluri de acoperire: Silver, Gold și Platinum, fiecare cuprinzând asigurarea principală pentru spitalizare, chirurgie, tratament cancer, transplant, imagistică medicală avansată și sănătate mentală (International Medical Insurance Core Cover), plus acoperiri opționale pentru ambulatoriu (International Outpatient), evacuare medicală (Medical Evacuation and Crisis Assistance Plus), investigații anuale de rutină (International Health & Wellbeing), stomatologie și optică medicală (International Vision & Dental).

Cigna oferă 10% discount la plata pe an indiferent de structura poliței. Suplimentar, se oferă 10% discount la pachetele de familie pentru 4 persoane.

Descoperă beneficiile și obține o calculație indicativă Cigna Global pe iqmed.ro.