Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

asigurare sanatate internationala 2023 preturi

Cât costă o asigurare sănătate internațională în 2023? Preț și beneficii pentru cele mai accesate planuri

De peste 10 ani, IQ Med este brokerul tău specializat în alegerea unui plan de asigurare de sănătate internațională pentru tine, famila sau angajații tăi de top – în funcție de bugetul disponibil te ajutăm să alegi o asigurare care îți plătește tratamentul cu internare în spital și costurile cu tratamentul complex al cancerului, transplanturi sau alegerea unui plan complet ce poate acoperi orice cheltuială medicală, indiferent de spitalul sau clinica din lume unde îți dorești să te tratezi. 

Alegerea unei asigurări medicale internaționale nu este simplă, dar consultând un broker specializat precum IQ Med poți restrânge opțiunile relevente pentru nevoile și bugetul tău și alege varianta de bază, medie sau maximă de la una dintre societățile de asigurare recomandate de noi. 

Cele mai accesate planurile de asigurare de sănătate internațională sunt după cum urmează: 

Planurile de asigurare de sănătate Cigna Global Health Options: planurile modulare Cigna Global sunt construite pentru a acoperi atât nevoile celor care doresc să fie acoperiți doar pentru cheltuielile importante (spitalizări, chirurgie, imagistică avansată, tratamentul cancerului, servicii legate de transplant) până la clienții care doresc un pachet de sănătate premium fără limită de sume. Varianta Close Care construită pentru expați este o variantă foarte accesibilă pentru seniorii care se retrag în afara țării de naționalitate sau studenți. 

Mergi la: Cigna Global Health Options – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți, familii

Mergi la: Cigna Close Care (asigurare expați)  – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți, familii 

Asigurările de sănătate Bupa Global: Bupa Global continuă să fie unul dintre cei mai căutați asigurători pentru persoanele cu venituri ridicate – în acest moment societatea de asigurare pune la dispoziție mai multe variante de planuri de asigurare, atât cu configurație modulară, cât și pachete predefinite ce oferă și discounturi de familie, cu acoperire doar în Europa sau oriunde în lume. De asemenea, planurile pentru companii sunt o alegere excelentă pentru societățile cu buget extins pentru asigurarea grupurilor de top management sau a altor angajați cheie și a familiilor acestora. 

Mergi la: Bupa Worldwide Health Options – preț și beneficii  – se poate încheia pentru adulți, familii, copii individual (peste 5 ani). Se poate achiziționa doar asigurare de bază ce acoperă tratamentul cu spitalizare fie într-o urgență, fie planificat. Sunt incluse, de asemenea, chirurgia, tratamentul cancerului și imagistica avansată, indiferent dacă sunt efectuate cu internare sau fără. Opțional, se pot adăuga module opționale ce acoperă o gamă largă de servicii fără internare, rețete, stomatologie și optică, evaluare anuală a sănătății și evacuare medicală de urgență. 

Mergi la: Bupa Global Health Plans – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți, familii sau copii individual (peste 3 luni) – pachete de asigurare ce oferă acoperire pentru spitalizare, ambulatoriu, evacuare medicală și prevenție. Planurile superioare acoperă inclusiv SUA, maternitate, stomatologie. 

Mergi la: Bupa Major Medical – preț și beneficii  – se poate încheia pentru adulți, familii sau copii individual (peste 3 luni) – asigurare ce acoperă cheltuieli majore oriunde în lume, având o franșiză fixă de €6200 pe an. 

Planurile de asigurare internațională Medihelp: Documentația și asistența în limba română oferite de Medihelp fac planurile internaționale oferite de societate foarte atractive pentru familiile, dar și companiile care doresc să ofere o asigurare de sănătate cu beneficii extinse. 

Mergi la: Medihelp International Plans – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți sau familii

Planurile de asigurare Allianz Care: sunt, alături de Cigna Global și Bupa Global, cele mai cunoscute asigurări medicale internaționale din Europa. Configurația modulară permite alegerea beneficiilor de interes pentru fiecare membru al familiei în parte, pornind de la același nivel al asigurării de bază pentru toate persoanele asigurate pe o poliță. 

Mergi la: Allianz Care – preț și beneficii – se poate încheia pentru adulți sau familii 

Contactează-ne pentru a beneficia consultanța noastră în alegerea unei asigurări de sănătate optime pentru tine sau cei apropiați și beneficiezi de asistența noastră complet gratuit pe toată durata contractului.