Str. Ienăchiță Văcărescu Nr. 56, sector 4, 040157 București, ROMANIA

black friday promotii asigurari sanatate 2023

Black Friday toată luna noiembrie – promoții la asigurări de sănătate cu acoperire internațională

Între device-uri cu tarife redus și promoții la călătorii de Black Friday, IQ Med îți propune ca în luna noiembrie 2023 să treci pe lista de achiziții și o asigurare de sănătate cu acoperire internațională și pune la dispoziție o serie de promoții oferite de cei mai importanți asigurători. Astfel, poți încheia acum asigurarea la care te gândești de atâta timp și beneficiezi și de un preț foarte bun.

Iată ce oferte sunt disponibile la asigurări dacă ne contactezi pentru o ofertă de preț în această perioadă:

10% discount pe viață la Cigna Global: Încheie o poliță cu o valoarea mai mare de €2000 în luna noiembrie. și beneficiezi de discount 10% pe viată. Suplimentar, ai 3% discount la plata pe trimestru sau 10% la plata pe an. 

30% discount pe viață la pachetele Bupa Select, Bupa Premier, Bupa Elite: Pachetele complete Bupa au discount 30% ce va fi păstrat pe viată în această perioadă, o ajustare de preț ce face foarte competitivă oferta asigurătorului britanic. Familiile beneficiază de până la 15% discount familie suplimentar pe anumite variante de asigurare. 

20% discount introductiv la planurile europene SimpleCare de la Now Health: Polițele încheiate până la finalul lunii noiembrie au discount introductiv 20% pentru primii 2 ani de asigurare. Se oferă și discounturi de familie până la 15%. Tinerii și familiile cu copii mici vor aprecia tarifele foarte bune ale acestor pachete de cheltuieli esențiale limite la Europa și documentația disponibilă în limba română a polițelor.